Voor de kosten van de gehele bemiddeling vragen wij u een all-in prijs die we tijdens het intake gesprek zullen bespreken. Wat krijgt u hiervoor:

- Een geheel vrijblijvend intake gesprek. Dit duurt meestal zo’n 30 minuten.
- Alle mediations en e-mail verkeer.
- Opstellen definitief convenant.
- Alle berekeningen voor kinder- en partneralimentatie bij iedere aanpassing van het concept convenant.
- Alle fiscale berekeningen, vermogensopstellingen en financiële gevolgen bij iedere aanpassing van het concept convenant.
- Alle kosten voor de mediationruimte en reiskosten. (tot 30 km )
- Alle kosten van correspondentie (uiteraard met toestemming van beide partijen), met eventuele derden.
- Alle kosten m.b.t. kopieer-, administratie-, en kantoorkosten.
 
U krijgt bij ons geen extra kosten dan wat is afgesproken in de mediationovereenkomst. Na het ondertekenen van het definitieve convenant krijgen de partijen ieder een factuur van 50% van de totale kosten, waarbij in de factuur voor de alimentatiegerechtigde de kosten voor de alimentatieberekeningen zijn uitgesplitst. Deze zijn namelijk aftrekbaar voor de aangifte inkomstenbelasting. Zodra het hele factuurbedrag is voldaan, sturen wij de stukken door naar uw advocaat of de advocaat die regelmatig voor partijen van Drechtsteden Echtscheidingen.nl een verzoek tot echtscheiding aanvraagt. Een huwelijk kan alleen door een beschikking of uitspraak van een rechter worden beëindigd. Er moet dus een verzoek tot echtscheiding worden ingediend bij de rechtbank. Alleen een advocaat mag dit doen. Partijen hebben dus altijd een advocaat nodig om te kunnen scheiden. De kosten voor de advocaat en de gerechtskosten (ca €. 285,00) zijn niet in de all-in prijs van Drechtsteden Echtscheidingen.nl opgenomen. Deze kosten zullen niet erg hoog zijn omdat er al een definitief convenant is; het werk is al gedaan. Mogelijk kan de advocaat een toevoeging voor u aanvragen waardoor de kosten kunnen oplopen tot maximaal €. 340,00 eigen bijdrage. 

Extra Menu


Unieke korting!


Wilt u meer weten over deze korting, klik dan hier.

 

Nieuws


Scheiden zonder rechter

Scheiden zonder rechter. Staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie heeft een voorstel ingediend waarbij echtparen zonder minderjarige kinderen vanaf… lees meer

Erkenning van een kind

Als er sprake is van een huwelijk of per 1 april 2014 van een geregistreerd partnerschap is de man automatisch vader van het kind. Maar niet elke biologische… lees meer

Termijn alimentatie

Na de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand van de… lees meer

voorlopige voorzieningen

Zodra partijen besluiten om te gaan scheiden neemt de hele echtscheidingsprocedure… lees meer

indexering alimentatie

Ieder jaar wordt door de minister van Justitie de verhoging van de alimentatie… lees meer

Reviews


logo RMA